Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen
Meubelen  (269)
Stoelen  (269)

Massagestoelen

Toont: 1-48 van 269

Mooie en comfortabele massagestoel

Wanneer u vaak last heeft van uw spieren, wordt de massagestoel uw favoriete meubelstuk. Wellicht denkt u bij een massagestoel aan een grote stoel met veel knopjes en draden. Bij vidaXL vindt u echter alleen stoelen die er ook mooi uitzien. Ze zijn gemaakt van (kunst)leer en zijn voorzien van een handige afstandsbediening. Kies een geschikt programma en de ontspanning kan beginnen!

Geschikte massagestoel kiezen

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het aanschaffen van een massagestoel. Ten eerste moet hij comfortabel zitten. Let bijvoorbeeld op de diepte van de stoel. Wanneer de voetensteun niet is uitgeklapt, moet u met beide voeten plat op de grond kunnen staan. De rugleuning van de stoel is verstelbaar, maar moet ook in rechtopstaande positie comfortabel zijn. Tot slot kunt u kiezen voor een stoel met veel of weinig functies.

Verschillende modellen

Massagestoelen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kuipstoel of een stoel met armleuningen. Voor extra comfort zijn sommige stoelen ook nog voorzien van een voetenbank. Deze zit los of is aan de stoel bevestigd. U kijkt ’s avonds heerlijk ontspannen naar de televisie. Een echte goede massagestoel is voorzien van beensteunen, zodat ook uw benen kunnen worden gemasseerd.

Toon meer