Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrieven!
assortment_usp
Houd je inbox in de gaten, binnen een paar uur ontvang je een e-mail met je kortingscode.
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Verzenden

Wat zijn de beschikbare bezorgmethodes?

Laat je pakket(ten) thuis of bij een afhaalpunt bezorgen. Kies de methode die je wilt gebruiken tijdens het voltooien van je betaling.

 

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling bezorgd wordt?

vidaXL product

Thuisbezorging

Het duurt meestal 4 - 5 werkdagen voordat je pakket wordt afgeleverd nadat het is verzonden.

Producten die groter en/of zwaarder zijn dan normaal, worden door een speciale koerier bezorgd. De levertijd is dan 4 - 8 werkdagen. De koerier neemt telefonisch contact met je op om een bezorgafspraak te maken.

 

Levering afhaalpunt

Bezorging bij een afhaalpunt is nu beschikbaar! Kies een winkel in de buurt om je pakket te laten bezorgen, zodat je het tijdens openingstijden kunt ophalen. De levertijd is hetzelfde als die voor bezorging aan huis.

 

Voor elk van deze bezorgmethodes ontvang je een automatisch bericht met de track en trace link en koeriersinformatie zodra je product verzonden is. Via de track en trace link kan je de status van je bestelling in realtime bekijken op de vidaXL website.

Als je bestelling uit meerdere producten bestaat, worden deze mogelijk niet allemaal tegelijkertijd bezorgd. Dit geldt ook voor producten die in meerdere pakketten worden verzonden.

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

De levering van uw bestelling zal plaats vinden binnen 4 werkdagen nadat wij uw betaling hebben mogen ontvangen. Wij verzoeken u vriendelijk om rekening te houden met het feit dat bepaalde grote en/of zware producten met een andere vervoerder geleverd zullen worden. Dit heeft invloed op de levertijd, aangezien onze standaard vervoerder niet in de mogelijkheid dit voor ons te verzorgen. De maximale levertijd voor deze uitzonderlijke producten bedraagt 4 t/m 8 werkdagen. De vervoerder zal tevens telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een bezorgafspraak.

Wanneer u meerdere producten in één keer heeft besteld kunnen de afleverdata verschillen. Hetzelfde geldt voor producten die in meerdere pakketten worden verzonden.

U ontvangt een automatisch gegenereerde e-mail met een Track & Trace link en informatie over de vervoerder zodra de bestelling is verzonden. Met de Track & Trace link kunt u de status van uw bestelling live volgen op een vidaXL website.

 

Verzendt u naar eilanden of naar afgelegen gebieden?

Wij verzenden in geheel België.

 

Is verzending en retourneren gratis?

Ja, verzending binnen België is altijd gratis.
Retourneren is kostenloos mits u gebruik maakt van onze retourprocedure en specifieke vervoerder.

 

Wat gebeurt er indien ik niet thuis ben bij levering?

Er moet getekend worden voor ontvangst maar dit hoeft niet door u persoonlijk gedaan te worden.
Het kan voorkomen dat de vervoerder uw buren vraagt te tekenen voor levering, en het pakket (of meerdere pakketten) daar achterlaat.
Indien dit niet mogelijk is laat de chauffeur een kaart voor u achter met informatie over waar uw pakket zich bevindt en wat u dient te doen.

Wanneer u niet beschikbaar bent voor de tweede of derde afleverpoging, wordt de bestelling meestal bewaard in het depot van de vervoerder, en heeft u enkele dagen de mogelijkheid om deze op te halen voordat deze aan ons geretourneerd wordt.

 

Hoe werkt bezorging bij een afhaalpunt?

Bezorging bij afhaalpunten is mogelijk dankzij het netwerk van verzenddienst Mondial Relay. Kies de lokale partnerwinkel naar keuze. Je pakket wordt dan afgeleverd bij het gekozen afhaalpunt en je kunt het tijdens openingsuren ophalen.

Bezorging bij afhaalpunten is mogelijk voor alle producten van het merk vidaXL die de maximale afmetingen van Mondial Relay niet overschrijden (max. 50 kg / 200 x 200 x 200 cm).

De afhaalpunten zijn lokale winkels die partners zijn van Mondial Relay.

 

Hoe kies je het afhaalpunt voor je bestelling?

1. Selecteer je winkelwagen

2. Controleer je bestelling en ga verder met de validatie door te klikken op "Beveiligd bestellen".

3. Vink "afhaalpunt" aan als de bezorgmethode

4. Voer de postcode in waar je je pakket wilt ontvangen en klik op het zoekpictogram

5. Kies het gewenste afhaalpunt uit de lijst

6. Ga door naar de volgende stap

Resterende tijd:
Huidig bod:
Mis onze aanbiedingen niet
€5,-korting*
checkmark

Exclusieve deals voor abonnees

checkmark

Een voorproefje van onze nieuwe producten

checkmark

Updates voor al onze kortingsbonnen

checkmark

Directe inspiratie vanuit de laatste trends

€5,-korting*
smiley_joy
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close