Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrieven!
assortment_usp
Houd je inbox in de gaten, binnen een paar uur ontvang je een e-mail met je kortingscode.
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Retourneren

Voor jouw vidaXL bestellingen geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf de eerstvolgende dag dat de bestelling is afgeleverd. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en uitproberen zoals je dat in een winkel zou doen, tenzij anders vermeld. Je kunt het artikel retourneren als het artikel compleet is en, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking.
Indien het product beschadigd, vuil of incompleet is geraakt door gebruik van het artikel dan ben je verantwoordelijk voor waardevermindering van het artikel en wordt een percentage van je terugbetaling in rekening gebracht.

Wij adviseren om direct na ontvangst van het artikel te controleren of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het  retourneren. Dit geldt ook voor actie artikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren:

   - als het artikel compleet is
   - voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en in de fabrieksverpakking.

Je dient binnen de zichttermijn van 30 dagen aan te geven dat je jouw bestelling wilt retourneren. Het retourneren is gratis. Wij zullen het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten voor heenzending, zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug betalen. Let op, in hoeverre het technisch mogelijk is zullen we het bedrag via dezelfde methode naar dezelfde rekening terugstorten die voor de bestelling zijn gebruikt.

Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Uw retouraanvraag kunt u eenvoudig aan ons melden vanuit uw vidaXL account in uw bestellingenoverzicht bij Mijn bestellingen, gebruik hiervoor de knop “retourneren”.

Tevens kan dit via telefoon: 025-8080641 of start eenvoudig een webchat.

Wij zullen dan de retour afwikkeling verzorgen. Indien je geen gebruik wenst te maken van onze retour service (niet aanbevolen), dan kun je het artikel ook zelf terugsturen.
Dit kan naar:

vidaXL.nl Klantenservice
Mary Kingsleystraat 1
5928 SK Venlo
Nederland

Let op, je dient binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling aan te geven dat je wilt retourneren. Indien je geen gebruik maakt van onze retourservice ontvangen we graag het verzendbewijs inclusief het track & tracenummer.
Geef ook aan op de verpakking dat het een retour betreft.

Terugroepacties

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bijlagen

vidaXL herroepingsformulier

EU Modelformulier voor herroeping

Resterende tijd:
Huidig bod:
Mis onze aanbiedingen niet
€5,-korting*
checkmark

Exclusieve deals voor abonnees

checkmark

Een voorproefje van onze nieuwe producten

checkmark

Updates voor al onze kortingsbonnen

checkmark

Directe inspiratie vanuit de laatste trends

€5,-korting*
smiley_joy
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close