Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrieven!
assortment_usp
Houd je inbox in de gaten, binnen een paar uur ontvang je een e-mail met je kortingscode.
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Garantie

Op vidaXL producten heeft u de standaard wettelijke garantie.

Hierin wordt gesteld dat u recht heeft op een deugdelijk product, dat voldoet aan de beschrijving.

Een product is ondeugdelijk als het niet compleet, beschadigd of kapot is, of als het niet goed werkt of u er niet mee kunt doen wat de verkoper gezegd heeft.

Hierbij heeft u als koper een onderzoeksplicht, wat betekent dat u vooraf aan de verkoper moet vragen of het product wel geschikt is voor wat u ermee wilt gaan doen.

U heeft wanneer u een ondeugdelijk product heeft ontvangen recht op een gratis reparatie of een nieuw product. U kunt niet altijd kiezen tussen de gratis reparatie of een nieuw product, de verkoper heeft het recht een reparatie aan te bieden.

Indien er een garantiekwestie optreedt bij normaal gebruik binnen een redelijke termijn, zal vidaXL de kwestie voor u oplossen.

Houd er echter rekening mee dat schade door weersomstandigheden niet onder de garantie valt. Er is dan ook geen sprake van een ondeugdelijk product of een product dat niet functioneert. Hiervoor dient u contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij.

Neem contact op met onze klantenservice om aanspraak te doen op uw garantie, en indien uw kwestie inderdaad onder de wettelijke garantie valt zal vidaXL in goed overleg uw probleem oplossen door middel van vervangende onderdelen, een gedeeltelijke terugbetaling of door het doen toekomen van een nieuw product.

Resterende tijd:
Huidig bod:
Mis onze aanbiedingen niet
€5,-korting*
checkmark

Exclusieve deals voor abonnees

checkmark

Een voorproefje van onze nieuwe producten

checkmark

Updates voor al onze kortingsbonnen

checkmark

Directe inspiratie vanuit de laatste trends

€5,-korting*
smiley_joy
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
*Minimum bestelbedrag is €100,-. De korting is alleen geldig op vidaXL eigen merk producten. vidaXL respecteert je privacy. Je kunt je altijd uitschrijven.
close