Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

vidaXL is meer dan alleen je favoriete online winkel voor huis & tuin. Hier vind je de grootste kortingen en speciale aanbiedingen, evenals geweldige inspiratie voor je volgende project. Wil je als eerste kennismaken met deze fantastische voordelen? Meld je vandaag nog aan voor de vidaXL nieuwsbrief!

Laat je inspireren door verschillende populaire interieurstijlen

Ontdek meerkeyboard_arrow_right

Ontdek de nieuwste aanwinsten van vidaXL

Zie alleskeyboard_arrow_right

Ontdek de beste deals bij vidaXL

Ontdek nukeyboard_arrow_right

 

Ontdek ons laatste productnieuws

Door je aan te melden voor de vidaXL nieuwsbrief heb je toegang tot exclusieve voordelen. Je kunt als eerste kennismaken met nieuwe vidaXL producten die aan onze online winkel zijn toegevoegd. We houden je ook op de hoogte van onze nieuwste promotiecampagnes, populairste veilingen en terugkerende aanbiedingen. Ja, we hebben het over productkortingen die je niet mag missen! Om nog maar te zwijgen over het feit dat we een hele pagina hebben gewijd aan geweldige kortingscodes die regelmatig worden bijgewerkt!

Vind inspiratie

De vidaXL nieuwsbrief is een geweldige bron van inspiratie voor iedereen, en we zijn er echt trots op! We zijn er om te helpen met alles, van tuin- en interieurideeën tot geweldige interieurtips via onze blog, evenals meubeloplossingen voor elke kamer van je huis! Dankzij je inschrijving voor de vidaXL-nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste trends en iconische stijlen! Oh, en we werken altijd aan gedetailleerde koopgidsen om ervoor te zorgen dat je goed geïnformeerd bent voor elke vidaXL aankoop!

*Voorwaarden nieuwsbriefkorting:

•    Afmelden is op elk moment mogelijk
•    Minimale bestelwaarde is 100€
•    Korting is alleen geldig op producten van het merk vidaXL
•    vidaXL respecteert je privacy
•    Het privacybeleid van vidaXL is van toepassing.