Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Kussentjes

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter
Meer weergeven

Kussens als decoratie

Wilt u uw woonkamer opleuken, maar heeft u geen zin om hier veel geld aan uit te geven? Voeg dan een paar mooie kussens toe! Kies voor rustige kleuren die bij uw woonkamer passen of juist een felle kleur die als eyecatcher dient. Naast het feit dat deze kussens er erg mooi uitzien, dragen ze ook bij aan het zitcomfort van uw bank of stoel. Bij vidaXL vindt u kussens en kussenslopen voor binnen en buiten die ervoor zullen zorgen dat u weer heerlijk kunt zitten.

Kussens voor binnen en buiten

Kussens kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze kunnen worden neergelegd voor de sier en uw neutrale bank of stoel van kleur voorzien. Daarnaast zult u op een bank met een aantal kussens heerlijk ontspannen kunnen zitten. Tuinkussens zijn in tegenstelling tot sierkussens onmisbaar. Tuinmeubilair is vaak gemaakt van hout of kunststof en zit zonder kussen niet comfortabel. Ook buiten kunt u spelen met kleur. In een zwarte of bruine tuinset staan gekleurde kussens erg leuk.

Leuke patronen en effen varianten

Sierkussens zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Leuke grafische patronen, teksten en dieren zijn tegenwoordig helemaal in. Let op dat wanneer u meerdere kussens met elkaar combineert, het geheel niet te druk wordt. Een kussen met een print kan goed worden gecombineerd met een effen kussen in een bijpassende kleur. Wanneer de print niet te druk is, kunt u ook kiezen voor een ander kussen met print in dezelfde kleur. Dit creëert een speels effect.

Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten
Welkom terug! Inmiddels hebben wij onze prijzen geüpdatet, sorry!