Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Buitenmeubelen

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter
Meer weergeven

Gevarieerd aanbod aan tuinmeubelen

Voor comfortabele tuinmeubelen in allerlei soorten en maten, bent u bij vidaXL aan het juiste adres. U vindt hier alles: van volledige loungesets, tot ligbedden, campingtafels en losse stoelen. Er zijn tuinmeubelen verkrijgbaar van verschillende afmetingen, omdat ook tuinen groot of klein kunnen zijn. Wij denken graag aan al onze klanten!

Luxe loungesets

Ook buiten is het belangrijk dat u lekker kunt zitten. Wij hebben daarom een groot aantal luxe loungesets in ons assortiment. De sets zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Een groot aantal loungesets bestaat uit losse onderdelen. Dit heeft als voordeel dat u zelf de opstelling kunt bepalen. Wanneer u veranderingen aanbrengt in de tuin, is het dus niet nodig om nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen.

Grote sets met tuinmeubelen

U ziet vaak tuinsets voor twee, vier of misschien zes personen. Wanneer u echter graag met een grote groep familie of vrienden buiten zit, heeft u daar wellicht niet genoeg aan. Bij vidaXL vindt u daarom ook eethoeken voor tien of twaalf personen. Iedereen kan aanschuiven! Hetzelfde geldt voor de loungesets. Deze kunnen uit wel veertien zitplaatsen bestaan.

Bescherm uw tuinmeubelen met een hoes

U kunt uw tuinmeubelen lang mooi houden, door ze tegen vorst, regen en sneeuw te beschermen met een hoes. Deze hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er een geschikt exemplaar is voor iedere tuinset.

Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten
Welkom terug! Inmiddels hebben wij onze prijzen geüpdatet, sorry!