Uitloggen
Je bent nu uitgelogd.
Ga verder
Bedankt voor je aanmelding!
Controleer je inbox, je krijgt jouw kortingscode binnen enkele momenten binnen.
Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Bevestig de aanmelding door te klikken op de link in de e-mail die we je zojuist gestuurd hebben. Dankjewel!

Klik op de bevestigingslink in de email om je kortingscode te ontvangen.

Sluiten
GEEF JE MENING

Kamerafscheidingen

Sorteer op:
Bestseller
Prijs:
Filter

Praktische en decoratieve kamerschermen

Kamerschermen vinden hun oorsprong in China en zijn geschikt voor zowel praktische als decoratieve doeleinden. Dit zult u vaak terug kunnen zien in de vormen of designs van de schermen. Ze bestaan uit meerdere panelen die in een zigzag-vorm kunnen worden neergezet en kunnen variëren in materiaal, grootte en design. vidaXL heeft roomdividers voor elk interieur. Denk bijvoorbeeld aan een natuurlijke bamboehouten variant of een met felle kleuren en een afbeelding van een tropisch strand.

Privacy creëren met een kamerafscheiding

In plaats van de standaard appartementen, nemen veel mensen tegenwoordig hun intrek in een loft. Dit is een open ruimte zonder muren met vaak grote ramen om het ruimtelijke gevoel te versterken. In tegenstelling tot een studio staan lofts erom bekend vrij groot te zijn. Dit brengt soms echter wel problemen met zich mee, want hoe fijn een grote open ruimte ook is: soms heeft u behoefte aan een klein beetje privacy. Gasten hoeven bijvoorbeeld niet uw bed te kunnen zien. Dit is eenvoudig op te lossen met een aantal kamerschermen die ervoor zorgen dat u toch een idee van een slaapkamer heeft.

Druk uw eigen stempel op uw interieur

Het is belangrijk dat uw huis ook echt als een thuis voelt door een fijne sfeer te creëren. Dit doet u door accessoires toe te voegen zoals bijvoorbeeld fotolijstjes, kaarsen maar dit kan ook met een kamerscherm. Vooral in de hiervoor beschreven lofts en studio’s kan een kamerscherm voor extra gezelligheid zorgen. Daarnaast kunt u bij vidaXL kiezen uit roomdividers van diverse materialen met of zonder print.

Resterende tijd:
Huidig bod:
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Exclusieve aanbiedingen

Nieuws over uitverkoop

De nieuwste artikelen

Ontvang €5 korting**

*Uitschrijven kan op elk moment
**bij besteding van €100 aan vidaXL producten
Welkom terug! Inmiddels hebben wij onze prijzen geüpdatet, sorry!