Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Stootzakken

Professionele bokszak van vidaXL

Bent u sportief en houdt u wel van een potje boksen in uw vrije tijd? Dan hebben wij de ideale trainingspartner voor u. Bij vidaXL vindt u diverse bokszakken en boksballen, waar u urenlang plezier van zult hebben. Laat al uw energie erop los en voel uw conditie vooruit gaan. Om zowel uw conditie als coördinatie te verbeteren, hebben we ook een tweezijdige boksstandaard. Bestel uw favoriet en ga aan de slag!

Bokszak of boksbal?

Afhankelijk van welke skills u graag wilt verbeteren, is een bokszak of boksbal een betere keuze. Gaat het u vooral om snelheid en het uitoefenen van veel stoten achter elkaar, dan raden wij onze boksbal aan. De basis kan worden gevuld met water of zand, zodat hij zelfs met een stevige klap gewoon rechtop blijft staan. Wilt u juist oefenen op techniek, dan is een bokszak ook een goede keuze. Let er dan wel op dat u ook ruimte heeft om de zak op te hangen. Er moet rondom voldoende plek zijn, omdat de zak zelf gaat bewegen en uw lichaam natuurlijk ook. Daarnaast moet het plafond stevig genoeg zijn om de zware zak te kunnen dragen.

Kies het juiste formaat en vulling

Naast gewicht verschillen de bokszakken ook in formaat. Een grotere zak is nodig voor kickboksers, die ook trappen uitvoeren. Voor uitsluitend stoten is een boksbal voldoende. Daarnaast kunnen de zakken verschillen wat betreft de vulling. Een zwaardere vulling zorgt ook voor een zwaardere training. Let er wel op dat dit ook harder aanvoelt tijdens het trappen.

Toon meer