24/7 deals
Alle producten gratis bezorgd
Trustpilot beoordeling: 8 / 10

Beschrijving

Hangt jouw trampoline springmat er slapjes bij? Grote kans dat de veren aan vervanging toe zijn. Dat kan nu eenvoudig met de Viking Sports trampoline veren vervanging-set. Deze kwalitatieve veren zorgen voor weer een nieuw leven van uw trampoline.

Na verloop van tijd rekken trampoline veren uit, treed metaalmoeheid op of je bent simpelweg een paar veren kwijtgeraakt. Trampoline veren zijn een van de meest essentiële onderdelen van een trampoline. Het is dus belangrijk dat jouw veren hun elastische eigenschappen nog bezitten.

De Viking Sports trampoline veren set bestaat uit 72 krachtige veren. De veren zijn gemaakt van RVS en hebben een gegalvaniseerde beschermlaag in de kleur zilvermetaal. De lengte van deze veren is 16,5 cm, gemeten in ontspannen positie.

Let op: de lengte van de veren is erg belangrijk. Te lange veren zorgen voor een slappe springmat. De korte veren zorgen voor te veel voorspanning. Dit kan scheuren in de springmat veroorzaken!

Een 72-delige veren set wordt vaak gebruikt voor trampolines met een diameter van 366 cm tot 374 cm.

Trampoline veren set:

- 72 stuks
- Gegalvaniseerd ter bescherming
- Lengte: 16,5 cm
- Gemaakt van RVS
- Geschikt voor trampolines met 72 veren ( 366 cm / 374 cm diameter trampolines )


  • Garantie: 2 jaar
  • Keurmerk: Europees keurmerk (CE)

Viking Sports Trampoline veren set 72 stuks - 16,5 cm lang

Merk : Viking Sports
Verkoper : VC Lifestyle

VC Lifestyle

Originele producten, innovatieve designs met zeer schappelijke prijzen. Zo zouden we Viking Choice willen beschrijven. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het is onze kracht om de balans te vinden tussen enerzijds kwaliteit en design anderszijds prijsstelling. Mooie producten moeten betaalbaar zijn voor iedereen, en niet een select gezelschap boven modaal verdieners. Vanuit ons magazijn in Herwen, sturen we uw producten naar hun bestemmingen.

Wat te verwachten:

  • Bestellen en betalen op vidaXL.be
  • Gratis verzending door VC Lifestyle
  • Wettelijke garantie bij VC Lifestyle
  • Klantenservice van VC Lifestyle
€ 92.95
Incl. btw
  • Op voorraad
  • GRATIS bezorging
  • Levertijd: een werkdag info
Loading...