Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

Beschrijving

Pampers Luiers Maat 6 Premium Protection - 31 stuks 

Geef je baby het zachtste comfort en de beste huidbescherming van Pampers met Premium Protection luiers. Pampers Premium Protection luiers zijn de Nr 1 keuze van de Nederlandse kraamafdelingen (Op basis van de verdeling van Pampers Premium Protection luiers maten 0-2 in Nederlandse kraamafdelingen jan 2018-dec 2018). Het is de zachtste en meest comfortabele luier van Pampers, en heeft bovendien een nog zachtere absorberende bovenlaag met een hartvormige gaatjesstructuur die vocht en zachte ontlasting weghoudt van je baby's huid.

De urine-indicator kleurt blauw en laat je weten wanneer je baby verschoond zou kunnen worden. Dankzij de zachte rekbare zijkanten past de luier zich aan elke beweging aan en blijft hij mooi op zijn plaats zitten. Tenslotte zitten de Pampers Premium Protection luiers in een vernieuwde verpakking. De luiers zijn dermatologisch getest en vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst.

Inhoud: Pampers Luiers Maat 6 Premium Protection - 31 stuks 

Pampers Luiers Maat 6 Premium Protection - 31 stuks

Merk : Pampers
Verkoper : CDiscount (BE)
€ 30.28
Incl. btw
Op voorraad
GRATIS bezorging
Levertijd: 11 werkdagen

Verkopersinformatie

CDiscount (BE)

(0 reviews )
Cdiscount.com is meer dan een reclamesite, het is een merk met een eigen geschiedenis, een Frans succes in de digitale wereld, dat sinds zijn oprichting de uitdaging is aangegaan om zijn klanten elke dag opnieuw te verrassen met een eenvoudig doel: "de toegang tot alle soorten consumptiegoederen democratiseren".
Loading...