Verrassend assortiment
Gratis bezorging
Scherpe prijzen

 

Black Friday 2020

Niemand kan toch een goede sale weerstaan? Daarom zijn we bij vidaXL ook blij dat Black Friday is komen overwaaien uit Amerika. Steeds meer winkels sluiten zich aan bij dit kortingsfestijn en zorgen dat ze de beste Black Friday acties kunnen aanbiedingen. Dit jaar start Black Friday op 27 november en duurt officieel tot Cyber Monday op 30 november. In Amerika is het de dag na Thanksgiving en het moment dat mensen helemaal los gaan voor onder andere hun kerstinkopen. Het is het begin van een hysterische shopping periode, waar bij de fysieke winkels mensen voor de deur liggen tot de winkels opengaan en er zelfs mensen gewond zijn geraakt. Het is dan ook geen optie om onvoorbereid de winkels in te gaan en eens rustig om je heen te kijken. Een goede planning is vereist, wil je de beste Black Friday aanbiedingen kunnen scoren! Hetzelfde geldt voor Black Friday bij vidaXL. Wil je de beste koopjes aan je mandje kunnen toevoegen, dan kun je van te voren alvast rondkijken wat er te koop is en wat je graag zou willen hebben. Producten die in de uitverkoop gaan zijn onder andere een diverse bestsellers uit verschillende categorieën, meubels, alles voor je tuin, gereedschap en vele andere producten.

 

Online flink besparen met Black Friday acties

De laatste maand van het jaar is vaak een dure, waarbij je misschien een beetje op de kleintjes moet letten. Dan is Black Friday 2020 weer hét moment om je slag te slaan voor gereedschap, meubels en de laatste inkopen voor Sinterklaas of kerst te doen. Het voordeel van online shoppen is dat je niet met duizenden mensen hoeft te vechten voor dat ene koopje. Natuurlijk moet je er nog steeds op tijd bij zijn, maar dat kun je lekker in je pyjama vanuit huis doen. Naast Black Friday, houden veel winkels ook Cyber Monday op de maandag erna. Zo kan de sale periode nog eens extra worden uitgebreid.


 Scoor de beste deals met onze shopping tips

  1. Zorg ervoor dat je geen enkele Black Friday actie mist door je aan te melden voor de vidaXL nieuwsbrief en volg ons op social media. Hier wordt je op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en deals en ontvang je ook na Black Friday informatie over speciale aanbiedingen.
  2. Maak een verlanglijstje met welke deals je allemaal wilt scoren en zorg dat je met alle producten van je lijst naar huis gaat.
  3. Houd je aan je budget! Al kun je met Black Friday natuurlijk meer producten scoren voor hetzelfde bedrag :)

 

Mis geen enkele Black Friday aanbieding van vidaXL

vidaXL begint al op 23 november met wat speciale aanbiedingen. Kom in deze week dus regelmatig even kijken op onze shop en houd onze nieuwsbrieven! Het zou natuurlijk jammer zijn als de beste deals aan je voorbij gaan. Op vrijdag 27 november barsten de sales echt los en duren tot Cyber Monday 30 november. Genoeg mogelijkheden dus om lekker te shoppen en jouw favoriete producten tegen een scherpe prijs te scoren.